fix och trix.

jag har nyss suttit och fixat lite med bloggen , till exempel textstilen, satt in en klocka och namnsdagarna.
annars då , vad händer en kväll som denna? antar att det är några som kollar på melodifestivalen? själv ska jag nog göra det. jag tycker inte alls att det är lika bra i år, som det har varit tidigare år. men saker förändras :) nu ska jag gå och fika. morfar har kommit, hans hund också så klart. Baloo, så söt. ska nog gå ut en runda med honom sen. skönt att komma ut lite. eller jag har ju i och för sig varit ute hela dagen idag, men ändå :)
vi hörs. hoppas det är bra med er allihopa.


28 februari 2009

.. vilket betyder att det är den sista dagen på denna månaden. fasiken va fort det har gått.
hej på er :)
idag väckte mamma mig vid åtta ungefär, jag låg kvar ett tag i sängen för jag var sjukt trött. gick och la mig rätt så sent igår, fy. jag måste gå och lägga mig tidigare på kvällarna, bättring på det nicole.
jag gjorde mig klar, sen åkte vi till Lycka. Jag gick in i huset och tittade hur det såg ut, och det börjar verkligen lika något nu, jag kommer verkligen trivas. sen började mamma och pappa att städa på tomten , eller ja . dom plockade skräp, och oj oj vad mycket det var. jag fotade lite inne i huset, men bilderna blev inge bra, så dom tänker jag inte visa. men sen gick jag ut och hjälpte till, vi åkte två vändor till tippen med skräp, sen borstade jag och mamma av golven inne i huset. så jag har varit jätteduktig idag . när jag kom hem åt jag lite, och nyss åt jag upp min otroligt goda Ben & Jerry's , mums :) nu ska jag bara ta det lugnt och vänta på att morfar kommer. han kommer alldeles strax. så nu ska jag gå och fixa till en sallad till maten.
vi hörs , take care !


framsidan på huset.


baksidan på huset,
bilden är tagen för några veckor sedan, så taket är inte på än,
och garaget är inte uppsatt än.
tog inga bilder idag. får göra det nästa gång.





film och glass

hej alla nattugglor :)
tänkte bara uppdatera lite hur min kväll har sett ut .
mamma skulle in till leksand på kvällen, så jag tänkte att jag kunde följa med och springa in på konsum en snabbis för att köpa en Ben & Jerry's . så det blev så , jag kom hem nöjd med en glass i handen . och pappa sa att jag inte skulle slösa så mycket pengar på glass. men det är ju bara 50 kronor, och någon gång ibland är ju inte så farligt. hur som helst, jag började kolla på en film , hann se kanske två minuter , så kom pappa in och frågade om jag hade någon film. och då gav jag Final destination 1 som förslag, och den ville han se, så då tänkte jag att jag också kunde kolla på den, för tredje gången. så nu har jag sett den tre gånger. att jag orkar :) men om ni inte har sett den , och tvåan och trean , se dom! grymt bra :)

   

nu sitter jag bara här, åt nyss lite Ben & Jerry's, det är ju så mycket, man orkar inte. sparar resten till imorgon.
jag ska nog sova snart, för imorgon blir jag väckt klockan åtta , mamma, pappa och jag ska till Lycka och städa huset och så där, och jag ska få se mitt rum. Vi håller på att bygga hus, det går framåt, sakta men säkert. Vi får flytta in om ungefär fem månader. gud så jag längtar, kommer bli underbart. jag älskar redan huset, och det är inte ens klart. men jag skriver mer imorgon, och laddar kanske upp någon bild på huset.


puss och god natt <3


pics

en stor del i mitt liv, är foto! på sista tiden har jag inte alls haft några idéer eller så , men jag hoppas på att det kommer tillbaka.
jag tänkte bjuda på lite nya och kankse även några gamla bilder här på bloggen .










jag vet att jag inte har någon speciell talang för foto, men jag hoppas på att bli bättre.
jag fotar mest människor och natur.



27 februari 2009

hejsan sötnosar.
nu har jag gjort en ny blogg, hoppas på att hålla denna uppe nu. på riktigt! jag har säkert fem bloggar som jag har lagt ner, men den här ska hållas i liv. måste ju tacka söta fredrik, för att han kom på vad jag skulle ha för bloggnamn :) annars skulle jag säkert suttit i flera timmar utan resultat. försökte med tre olika namn, men alla var upptagna. men nu är jag nöjd!
det har inte hänt så mycket idag, jag ska nog vara med sandra lite senare. hon jobbar , duktig flicka det där.
jag uppdaterar lite senare kanske, ni får ha det kanon.



pusss


RSS 2.0