25 april 2009

hejsan.
kass uppdatering, jag vet. sorry för det !
resten av påsklovet var lika bra som jag hade dom dagarna jag skrivit om. har gått i skolan en hel vecka redan , och det känns jobbigt. jag tycker verkligen inte om skolan. vill bara få slippa den , bajs på skoltvång. men hur som helst, i förrgår (torsdag) träffade jag Emelie på kvällen, och vi åkte in till Leksand för att se på esteternas konsert / teater grejs, som hette Radio Aktiv. Hur bra som helst, dom var grymt bra allihopa. Så började vi prata lite om valborg, inget blev riktig bestämt, men nu så , jag ska med henne till rättvik , vi ska vara i vikarbyn med folk :) ser fram emot det . Igår var jag också på estetgrejen , och tog även kort då. som finns på min facebook , Nicole Köhlmark @ facebook. för dom som vill se, bli vän eller så :) det är alltid trevligt. Idag har jag inte gjort ett skit typ , ska träffa Emelie snart. Vet inte riktigt vad vi ska göra, men blir väl lite planering inför valborg kanske! Imorgon ska jag och Stina åka till Borlänge, EMD kommer dit. inget som intresserar mig speciellt mycket, förutom Mattias som är med där i dåra ! ;p han är snällis. Men det är så här att några av mina kompisar från Gävle kommer dit, så ska träffa dom :) sen ska jag väl gå runt i kupolen lite. alltid trevligt. jag har inte så mycket mer att skriva om just nu, men vi hörs (: Ni får ha det så bra!
puss puss puss.




påsklov.

hellusan! :)
jag är så lat, har ingen ork att blogga typ. eller rättare sagt ingen tid om jag ska vara ärlig,
i torsdag fick jag lov, jag åkte till Louise i Enköping och var där över påsken. Det var jättetrevligt, vi var ute väldigt mycket eftersom att det var över 25 grader och så! Kom hem i söndags, vid halv tio på kvällen, då var jag rätt så trött. orkade typ inte göra någonting. Sen i måndags kom Stina hem till mig, vi fortsatte lite på våran film, sen när hon hade åkt hem vi typ åtta så träffade jag Marit, och vi gick hem till Sandra och snackade lite och kollade på film. Mycket mysigt! Sen i tisdags åkte jag mitt första riktiga åk med moppen för i år, det bar av in till Leksand där jag träffade Emma, lite senare träffade vi Robert och Martin, vi drog hem till Yngve och tog med honom ut i Leksand. Vi gick runt en massa och pratade om lite allt möjligt. Sen idag (onsdag) träffade jag Emelie på dagen, vi pratade minnen i över två timmar, det var mycket trevligt. sen på kvällen, träffade jag Marit och Mia ett tag. Så ja, mitt lov har då alltså sett ut så hittills, bara träffat vänner varje dag! För dom som vill se lite bilder, så finns det under Länkar.. min bilddagbok :)

här bjuder jag på en egentagen bild .



ni får ha det så bra, skriver mer någon annan dag! puss.

femte april nollnio.

tjullahoppsan!
jag tänkte ta och skriva lite om min helg nu.
I fredags följde stina med mig hem, vi började på fixa på våran film vi gör, den kommer bli sjukt ful. men jaja, jag kommer hur som helst lägga ut den på bloggen när den är klar. när hon hade åkt hem tvättade jag håret, och drog efter det hem till marit för att träffa henne och sandra. vi kollade på tv, pratade och hade det mys! sen på lördagen väckte mamma mig ganska tidigt, och jag var sjukt trött. fixade lite och sen åkte vi till norrtälje, var där vid halv två. då gick vi ut en stund, sen när vi var tillbaka fixade vi oss lite för att gå upp till morfar. när vi kom upp dit hade redan lite folk kommit, vi firade honom för att han fyllde ju år den 2;a april! marcus och olivia var där, dom har jag inte träffat på över ett år tror jag, så det var roligt att träffa dom igen :) jag och olivia var lite taskiga mot hennes kusiner, haha. vi sprang runt i trapphuset och filmade massor, gömde oss för barnen och sådär. åkte hiss upp och ner en massa. och juste , när vi fikade drack vi påskmust, och så hade vi i glass i den, testa inte.. det var skitäckligt. och så åt vi typ rån med citronsmak som var äckliga som fan. :p jag följde med olivia och hennes famlij när dom skulle hem, så sov jag där i stället :) mycket trevlig kväll faktiskt! kan ju lägga in lite bilder.. kan nog lägga in en video också. även fast dom är lite sådär oseriösa, flum och fula ;p men den kommer lite senare, men i samma inlägg :)











andra april nollnio.

hej brues ,
jag har massor att göra om dagarna, vilket betyder att det blir lite bloggande. igår stannade jag kvar med stina efter skolan, fyra till sex typ . hon fotade mig lite, bilderna blev väl inte direkt bäst, jag hade ingen bra dag igår. men stina var duktig på att fota i alla fall. hon kan sin grej liksom! även om hon inte vågar erkänna det. efter skolan idag, slutade tio över elva, stannade jag kvar för att hjälpa marit, hon skulle ta lite bilder i studion, och så stannade jag kvar för att plugga, men riktigt så blev det ju inte. satt mest bara där. kom hem vid fyra. nu sitter jag här, åt nyss. är sjukt mätt, och det är så otroligt fint väder ute, funderar på om jag ska gå en sväng sen! det händer inte så mycket just nu, förutom allt i skolan. eller på lördag åker jag till min morfar, för han fyller år idag! så ska fira honom lite. och sen är det bara tre dagar kvar i skolan efter det, sen kommer ett efterlängtat lov. på torsdag nästa vecka åker jag till finaste louise, ska vara hos henne till på söndagen. sen ska jag bara vara hemma och ta det lugnt resten av lovet, vara med kompisar och så. ska bli hur mysigt som helst. jag ser fram emot det.
jag kan bjuda på lite bilder från igår. :)



jag har skaffat ny bilddagbok, och mer bilder finns där!
den finns under länkar.
puss på er , ha en bra kväll <3

RSS 2.0