skulle inte tacka nej..

.. till lite pengar!!

Hej folket. dålig på att blogga nu för tiden, men jag har så lite tid, usch!
Helgen har varit tokbra, i fredags följde Stina med mig hem, vi fotade till våran film vi ska göra, som jag troligtvis kommer lägga ut på bloggen. Igår var jag med Malin, vi tog massa snygga bilder och så kollade vi på Robinsson och tjockade oss. hahah, underbar kväll! Idag har jag inte gjort så mycket, suttit här fast jag egentligen måste plugga matte, men usch det är så tråkigt . och jag fattar verkligen ingenting. något mattesnille som vill göra provet åt mig på fredag? haha! Jag har i alla fall suttit och kollat genom alla kläder på top streetwears hemsida, och dom är ju ursnygga. jag hittade två jackor, sju t-shirtar, två par jeans och ett par skor jag vill ha. Allt detta för 6989 kronor. Snälla, ge mig lite pengar? jag är i stort behov av det. haha, jag vill ha nya kläder. Men fasiken va dyrt det ska vara. Här kommer en bild på lite av det jag vill ha:



och så kan jag ju bjuda på lite bilder från igår också!







puss på er .

25 mars 2009

hejsan tjena hej lingon!
herregud vad månaderna går fort, jag tycker att tiden bara rinner iväg. Snart är det sommarlov, eller det är tre månader kvar men ändå. Ska bli så skönt med sommar, någon som håller med mig? Antar faktiskt att det är ganska många som gör det. Jag har nyss druckit lite te och fixat min blogg lite snabbt , tröttnar så fort på det jag har. Jag kommer antagligen inte ha det som det ser ut just nu så länge, eftersom att den tog typ bara en halvtimme att göra, plus att den är ganska ful! men ja, får se hur det blir. jag måste ge mig lite tid, och göra en som jag blir lite nöjd med någon dag i alla fall. Vet bara inte vad jag ska ha för färger, kanske kör på något vårigt. :)
Hur som helst, skolan idag då, första dagen denna vecka, har varit sjuk, måndag och tisdag! Idag planerade jag och min grupp radion som vi ska ha första april , ni kan ju fundera på hur det kommer sluta, hahah! jag skulle gå och lägga mig klockan tio idag, hade jag tänkt, men blev det så? nej, så klart inte. För jag sitter och gör en ny design som jag egentligen kunde gjort en annan dag :) så typiskt mig. men jag ska nog pallra mig i säng nu, skola imorgon, upp halv sju, usch! men sov så gott sötisar. pussss




bild från åland, som jag tog i somras.

bil, tåg, buss, tåg, taxi, bil.

shollahejsan!
fy på mig, som inte har skrivit på jättelänge ;o men jag har ursäkter, har varit borta i Gävle hela helgen. och därefter namnet på min rubrik, som ni får veta en bit ner i inlägget.
I fredags åkte jag till Gävle efter skolan, för att min kompis Lovisa fyllde arton år igår. Men tillbaka till fredag, jag kom vid halv fyra, då träffade jag Patric och Lovisa på stationen så åkte vi hem till Lovisa. Vi tog det lugnt, åt mat och sådär. sen åkte vi iväg och handlade lite till helgen. På kvällen kollade vi på Let's dance, första gången jag kollar på det den här omgången, har kollat på det varje år tidigare, men i år har jag inte alls haft lust för det. Lovisa gick och la sig framåt ett, jag satt uppe med Patric och gjorde typ ingenting, vi somnade på soffan vid fem , jag vaknade vid sex. då väckte jag Patric så gick vi och la oss , gick upp vid tio någon gång, snacka om att man var trött då. sen fixade vi lite för kvällen och så, Lovisa hade fest. Det var en kväll med skratt och tårar kan jag ju säga, går inte in på detaljer. men ja herregud, det var dramatiskt, men det löste sig till slut och kvällen blev väl rätt så lyckad i alla fall . Sen blev det söndag, vi fixade lite i lokalen och sådär, för Lovisas släktingar och sånt skulle komma. Vi åt och fikade, blev övermätt. Sen skulle jag hem, och här kommer förklaringen till rubriken. Först skjutsade Rolf mig till stationen, i bil, sen tog jag tåget, när jag kom till Survik var jag tvungen att ta buss till Hofors eftersom att det var något mellan där som hade fastnat på spåret. Sen när vi kom fram till Hofors så fick man ta tåg därifrån, och då var vi lite försenade, precis så att jag skulle hinna byta tåg i Borlänge, men när vi började åka från Hofors så var vi tvungna att stanna för att det kom ett möte på spåret, och då blev vi ännu mer försenade, sen fortsatte vi åka, och precis när vi kommer till Borlänge hör man "Ni som ska vidare till Leksand Mora, erat tåg åkte precis, så det står en taxi där uppe och väntar" så då vare bara att pallra sig till taxin, sen kom jag äntligen till Leksand, då blev det bil hem till Siljanäs, vilken åktur alltså. Hade aldrig förväntat mig det där kan jag ju säga. Men nu sitter jag här, hemma från skolan och är sjuk. Inte ett dugg kul, plus att jag saknar alla underbara människor jag träffat i helgen. Men snart ska jag tillbaka till Gävle, för jag glömde mig älskade plattång där, klarar mig inte utan den! haha.
nej nu ska jag avrunda det här. måste bara säga:

GRATTIS MALIN PÅ FÖDELSEDAGEN ! <3
Hoppas du får en underbart underbar dag!
Jag älskar dig.


puss på er allihopa, ha en bra dag.




bild från Gävle när jag var där i somras. <3

Malin Jansson Backman

jag måste bara berätta, om min underbara vän, Malin Jansson Backman!
Jag flyttade till Siljansnäs när jag skulle fylla åtta år, jag började skolan här efter sommarlovet och träffade nya vänner. I fyran började jag i samma klass som en tjej som heter Malin , vi var vänner, inte så nära. åren gick, vi började i sjuan, olika klasser såklart, typiskt. efter ett tag i sjuan ville jag byta klass till malins, för att gå med henne. men jag fick inte det, jag grät . jag mådde dåligt över det, jag ville verkligen gå med Malin, som var min bästa vän då. Vi hade kommit så pass nära varandra. Vi var vänner, gjorde massa saker tillsammans, saker jag alltid kommer att minnas. I nian åkte vi på klassresa, vi bråkade, gled ifrån varandra under veckan, fick tillbaka det efter att vi kommit hem och pratat om det. vi fortsatte att umgås. sen vet jag inte vad som hände, men det gick snabbt , efter nyår någon gång var vi inte vänner längre, jag kommer så väl ihåg hur hårt jag tog det. jag fattade inte att det var sant, Malin, min bästa vän, var inte min vän längre. Vi pratade inte på en längre tid, inte förrän efter sommaren, eller vi hade väl sagt hej och så till varandra, men inte umgåtts eller så,  men sen började vi prata, vi berättade att vi hade saknat varandra, att vi skulle ses och prata, så en tisdag, träffades vi och pratade minnen, jag grät lite glädjdetårar den kvällen, skrattade otroligt mycket. sen har vi kommit allt närmre och närmre varandra igen! jag är otroligt superglad över det. jag klarar mig inte utan Malin!

Du har alltid funnits för mig, när allt är som svårast,
du hjälper mig alltid, stöttar mig, till hundra procent,
jag vill aldrig mista dig igen, kan inte ens tänka tanken,
du är så sjukt underbar och jag är otroligt glad över att jag har dig,
ingen knasboll utan sin knastant. haha, vilka minnen alltså!
jag blir glad, över allt du säger till mig, det betyder otroligt mycket.
varje ord jag hör, du sprider lycka omkring dig,
alla borde ha en vän som dig,
Jag älskar dig, Malin! det vet du. <3



ska vi skaka hand?

tjuddelu !
Idag .. ( eller det blir igår egentligen, men känns bättre att säga idag, hahah ) hade jag sovmorgon, eftersom att min danslärare är bortrest, så jag hade bara en lektion idag. soft, men tråkigt att missa just dansen. efter skolan satt jag kvar och jobbade lite på min bok, den börjar närma sig sitt slut nu. jätteskönt! hoppas verkligen på att få ett bra betyg på den, efter allt jobb jag lagt ner på den. och som jag sa tidigare, tror jag, så kommer jag lägga ut bilder från alla sidorna på boken, så ni får se på ett ungefär vad det är jag har gjort dom senaste veckorna i skolan. jag åkte och tog spruta, och sitna var med, tack för det. sen åkte vi till Borlänge och shoppade lite, eller vi köpte inte så mycket, men det var trevligt. Vi gick in på donken för att köpa glass och bakom oss stod det två små killar som ba;
första killen - Hej
jag - Hej
andra killen - Är det bra?
jag - Ja.
andra killen - Härligt.
första killen - Ska vi skaka hand?
jag - Eh, nej!
andra killen - Hahahahahah, du fick värsta dissen av henne, hahahahahahahaha!

och dom var inte mer än tolv år. vilka ungar alltså! men hur som helst, i tisdags så fotade ju Stina mig och Nicole i studion. jag lovade ju bilder från det, så här kommer några!






nej, jag ska väl hoppa i säng snart ! ni får sova så gott. puss puss.


12 mars 2009

hej folket :)
Hoppas det är bra med er och att ni har haft en bra dag hittills.
Min dag har varit helt okej , skola till tio över tolv, sen satt jag kvar och jobbade lite på min bok , inte så mycket eftersom jag verkligen inte hade någon ork till det idag. Ska snart ut och gå med Marit, fy vad vi är duktiga. har varit ute och gått hela veckan nu, jag ska fortsätta med det. det är så skönt att komma ut en stund på kvällen och bara göra ingenting. (när man egentligen borde vara inne och plugga) Imorgon blir det skola, har tyvärr ingen dans. men har en lektion i alla fall, slutar kvart i tolv. då ska jag sitta kvar ett tag och jobba med boken, sen ska jag gå till vårdcentralen och ta en spruta , sen ska jag och Stina åka till Borlänge och shoppa lite. Jag ska köpa present till farsan som fyller år på söndag! om jag har tid ikväll, så kommer jag nog lägga in lite bilder från när jag och Nicole blev fotate i studion. Men nu ska jag byta om , inför promenixen ! ha det så bra.
puss på er sötnosar.






leggings, två linnen och en tröja fick bli dagens klädsel! :)

11 mars 2009

tjenare hej!
slänger in ett litet blogginlägg här tänkte jag.
igår fotade jag och Nicole i studion, bilder finns på min bilddagbok som ni ser i länkar, ni måste vara inloggade, annars behöver ni lösen , om ni vill ha lösen får ni kommentera och fråga om det. lägger ut en bild här i slutet av inlägget i alla fall. och senare någon dag lägger jag ut bilderna här, bättre kvalité!
Idag har vi haft friluftsdag, jag och stina åkte till Granberget (för er som inte vet vad det där, så är det ett ställe där man åker skidor och sånt) vi hade sagt att vi inte skulle göra något, men det blev visst så. vi hyrde skidor, så åkte vi massa slalom , det var riktigt kul! Efter det följde Stina med mig hem . vi tog lite bilder, resultaten blev så här;

ingen har sagt att vi är normala.

dagen har varit helt jätteperfekt. tog en promenad på kvällen med marit, så trevligt så. synd att det är så kallt bara. ge mig vår nu tack! och sen en efterlängtad sommar. ser verkligen fram emot det. ska försöka hitta ett bra sommarjobb också. antingen leksands strand eller olsnäs! skulle sitta fint. nej men nu ska jag redigera lite bilder från igår. ha det toppen! puss






uppdatering 22:26
ska bara säga att ni kan inte se bilder på bilddagboken längre, jag har tagit bort den på grund av olika orsaker. men jag kommer i alla fall lägga ut bilderna här på bloggen sedan :)
sov gott allihopa! puss.

9 mars 2009

tjena mittbena.
idag har jag haft en liten dansuppvisning, gick rätt bra, fast tappade bort mig lite. men det ska nog gå bättre på själva stora uppvisningen i maj hoppas jag! det blir till att öva, öva och öva. har haft fotolektion idag också, lärde mig ingenting, fotade bilar vid bron, trevliga människor som posar eller vinkar till mig och stina får ett plus i kanten. sen svenska och engelska, mer än halva svenskan gick åt klagomål , nämner inga namn. haha! men dagen gick fort, skönt! sen vid sju träffade jag marit, vi gick ut på en liten promenad, vilket jag ska fortsätta med nu varje kväll. så skönt att komm ut sen stund, sen gick vi hem till mig och drack te, mysigt värre. Imorgon slutar jag kvar över elva, då blir det att sitta kvar och jobba med boken till klockan ett, för då ska jag och min älskade vän Nicole fota i studion. Alltid lika roligt att fota i studion, lägger väl antagligen in några bilder här på bloggen sen. men nu ska jag nog sova snart, så jag orkar upp imorgon! Hoppas ni har haft en bra dag, puss på er. och snälla, ge mig lite värme snart. saknar sommaren så otroligt mycket !



Studiobilder

Jag går media , och vi har en studio som är mycket rolig, haha! har fotat där tre gånger nu, blir antagligen en till fotografering i veckan. jag tänkte lägga in lite bilder från gångerna, förutom från andra gången, fast från första gångerna blir det inte så många bilder, dom blev inte så speciellt lyckade :p

första fotograferingen, fotade till ett skolarbete med Madde och Malin.



tredje fotograferingen, Stina och jag fotade oss. men ni har redan sett dom bilder som är okej. men lägger upp några nya nu, fast bara en på Stina. eftersom jag har ingen aning om vilka jag får lägga upp.




Kom gärna med idéer, om vad jag skulle kunna fota i studion!
jag är ganska fantasilös.

puss och god natt. <3


7 mars 2009

tjenixen!
jag har inte haft tid att blogga något idag. min bror ringde och väckte mig klockan halv ett.
- Hej det är Nicole (med sjukt irriterad röst)
- TJENAAAA SYSTERYSTER.
- åååh!!
- Sover du?
- men jaa-a.
- men vafan, du kan ju inte sova nu. klockan är halv ett. varför sover du?
- för att det är kul kanske?
och så bla bla bla, underbart. men han är som han är. sen innan han la på så var han tvungen att kolla så jag fortfarande inte låg i sängen, och tänkte somna om. det gjorde jag faktiskt inte. så sa vi hejdå och skit. hahah, störd.
igår var stina här, hon glömde sina böcker så hon kom tillbaka idag för att hämta dom , och så stannade hon kvar ett tag också. mycket trevligt ! vi gick till skolgården och tog lite bilder, lägger in dom i slutet av inlägget. När Stina hade åkt åt jag mat, pappa är så duktig på att laga mat, mums! sen kollade jag på film, Final destination 2 , tredje gången jag ser den nu ! underbara filmer det där. imorgon vet jag inte riktigt vad som händer, fixa lite inför skolan och sånt. men jag bloggar om dagen imorgon också. ni får ha en fortsatt bra kväll , och sov gott sen när ni ska sova !
puss på er.






6 mars 2009

hej hej hej :)
hoppas det är bra med er. själv mår jag bra, typ! jag sitter här med en mycket irriterande Stina som säger att jag ska skriva stor bokstav efter punkt, men det hatar jag :) hur som helst, vi har fotat i studion idag, bilder kommer när jag lagt in dom på datorn (stina säger naaaat) men ja, jag ska redigera dom också, annars är det nonono! jag har slutat prata med Stina, och hon är jätteglad över att slippa min röst , naaat! hon gråter floder här, stackarn. men nog om det, dansen idag gick faktiskt bra, på måndag ska vi visa upp det för musik och dramagrupperna. usch! men sen vecka 20 i maj, ska vi visa upp för hela gymnasiet. och sen på kvällen efter den uppvisningen ska vi göra det för familj och sånt. det ska bli roligt, men jag hatar att visa upp och sånt :p men jag ska fråga om någon kan ta kort, så kan ni få se. det är tema Robin Hood, kommer bli grymt. vi har gjort klart två danser nu, och har börjat på en tredje.
Hoppas ni får en bra kväll . nu ska jag vara social med Stina ( eller juste, jag ska ju inte prata med henne )
förresten, igår var Stina smart, host. Jag kommer från Stockholm och jag flyttade hit innan jag började tvåan , och jag hade svårt med stavning när det skulle vara e och ä, och som i det här fallet u och ö. så jag sa;
- Jag stavade durr när jag flyttade hit.
- Durr?
- ja.
- vafan är det?
- MEN DÖRR!

och idag var det min tur att vara smart.
Jag läste i en tidning, och där stod det "Sjön Haggen" och jag fattade inte hur man skulle säga det så jag visade det för Stina och då sa hon;
- Sjön Haggen.
- Så kan man väl inte heta?
- Det är en sjö.





gammal bild. och jag skrev som en gnu, men ni får stå ut :)


uppdatering 22:52

här kommer några bilder, vågar inte lägga ut så många på Stina, då blir hon sur :p haha, och bilderna på mig blev grymt fula, men bjuder på några i alla fall. det kanske blir fotografering igen på tisdag, men Nicole. om vi får någon tid. hoppas på det !











puss på er.

5 mars 2009

tjodefallerallis !
hoppas det är bra med er allihopa :) men mig är det bra, eller ja. inte bra, men okej ! det är ju alltid något som är i vägen för att det ska vara fullt och hållet bra, för mig i alla fall och speciellt på sista tiden. men jag ska inte klaga, snart är det vår. och efter det, sommar! underbart, jag längtar verkligen. tänk vad skönt med sol, bad och sommarlov. Visst är det inte bara jag som längtar? Idag har jag haft svenska, engelska, idrott och matte. den enda lektionen som jag tycker gick bra, var idrotten. fick faktiskt beröm av idrottsläraren, bönan! han var väldigt glad idag, det var skönt. vi hade såna där styrkestationer, man var på en station i 40 sekunder, sen bytte man, och om det var jobbigt alltså, haha! Nästa vecka ska vi boxa, och jag längtar. älskar det. :) Jag stannade kvar i skolan ungefär två timmar efter att jag slutade, fixade lite med min bok, som vanligt. fick en sida gjort. ska sitta kvar imorgon också, en timme, sen ska jag och stina fota i studion. och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig. men det löser sig, jag tar med mig lite olika så får jag bestämma efter att jag har haft dans på morgonen. När jag kom hem så fick jag smaka på nybakta bullar, mm va gott det var. Mamma hade bakat det, och två olika kakor. Jag ska nog också baka någonting nästa vecka eller i helgen kanske. Eftersom att min pappa fyller år den 15;e. jag funderar på att göra en god tårta till honom också. får se hur det blir :) och oj vad jag skriver mycket nu. ointressanta saker dess utom! ursäkta. Jag ska nog ta en kopp te nu, och kolla igenom lite bilder till boken. Ha en bra kväll ! Puss.







pappa tog denna bilden, på mig. Åland <3

Min bästa vän

Hela den här resan började så här ;
jag hittade en tjej på myspace, som hade lagt upp egen musik. Jag lyssnade på hennes musik, blev helt fast, jag kunde inte fatta att en människa hade en sån underbar röst, jag lyssnade om och om på låtarna. Sen bestämde jag mig för att skicka ett mail till henne. jag gjorde det, och jag skrev ;
shoo :) måste bara säga att du är verkligen grym på att sjunga! :o hur gammal är du? :) du kommer gå långt tjejen, fortsätt så här! ha det bra, <3
Det mailet skickade jag den 12 december 2007, inte visste jag att det skulle förändra hela mitt liv, inte visste jag att jag hade hittat en saknad del av mitt hjärta, inte visste jag att vi skulle bli det vi är idag. Men mailet förändrade allt, verkligen allt ! idag är jag otroligt glad att jag skrev det där, och jag kommer aldrig ångra att jag gjorde det. Den här tjejen heter Alicia, och hon är min bästa vän! MIN BÄSTA VÄN! det är ju helt otroligt, att jag har någon som är så bra, så fin och så underbar. vad skulle jag göra utan dig i mitt liv? med dig kan jag vara mig själv, skratta, gråta, prata, busa och en massa mer. Du är en av dom bästa jag har ska du veta, och det kommer du alltid att vara.

Jag har inte ord för hur mycket du betyder för mig.
Vi träffades för första gången på Rockbjörnen 24 januari 2008.
Den dagen var en av dom bästa i mitt liv , det var magiskt.
Det är jobbigt att vi bor så långt ifrån varandra,
men jag tar vara på varje hundradel jag är med dig,
jag vill inte gå miste om någonting med dig,
Jag vill tacka dig för att du är den du är,
och för att du har hjälpt mig med så mycket,
jag skulle inte kunna tänka mig ett liv utan dig,
jag vill aldrig mista dig, aldrig !
jag är tacksam över att du alltid finns här för mig,
alltid när jag behöver dig som mest, så finns du!
Alla borde ha en vän som dig , du är speciell.

Jag älskar dig så mycket Alicia , så mycket ! <3

     
   
   



Alicia <3 Nicole , bästa vänner för alltid !
it's always better when we're together!

4 mars 2009

shobreluva :)
idag har jag haft en helt okej dag , matte på morgonen sen datakunskap och multimedia, gjorde inte så mycket på matten, fy fy fy nicole. jag som ligger efter och allt . men ja , det gick bra på dom andra lektionerna, skriver på min bok, fick två sidor gjorda tror jag! ska sitta kvar imorgon efter skolan, och på fredag så att den blir klar. sen ska jag och stina fota i studion på fredag också :) ser fram emot det. när jag kom hem så satt jag mig vid datorn, och började leta mer bilder till min bok. så nu har jag några till, men jag ska fortsätta leta lite när jag skrivit klart det här inlägget ! Har ni haft en bra dag? jag hoppas det i alla fall :) det är en del som frågar som jag kan göra bloggdesigner och sådär, men jag säger nej, till dom jag inte känner. så känner jag inte dig, behöver du inte fråga. för du kommer få ett nej! absolut inget illa menat, men jag har haft en fyra fem bloggar tidigare och det har ständigt varit detta tjat om bloggdesign, och jag har snällt sagt ja och fixat det. men jag orkar inte, jag har inte tid. all tid går för det mesta åt skolan och om jag har tid över är det inte så kul att sitta och göra designer åt helt okända människor. jag vill inte vara dum eller så , men jag orkar verkligen inte! bara så ni vet. hade jag haft tid, skulle jag gärna göra det. jag tänkte slänga in ett till inlägg lite senare, om en speciell person i mitt liv. vem det är, får ni se sen, kan ge en ledtråd, jag har känt henne i ett år och snart två månader (; nu ska jag fortsätta med mitt bildletande. ha det kanon!


gammal bild , jag och sofia !





3 mars 2009

tjena hejsan folket :)
jag kom hem för ungefär en timme sedan , nu sitter jag här och väntar på att mamma och pappa ska komma hem med grejer till maten , jag ska göra tacos , och stina är avundsjuk på mig. :) idag hade jag då två medieämnen på morgonen och sen svenska , sen slutade jag! men jag och stina stannade kvar i skolan och skrev på våra böcker , gick rätt bra för mig. fick två sidor gjorda. fortsätter med det imorgon. stina satt mest där och surade, hon tyckte att jag var dum, ful och att jag tog fula bilder. underbar vän det där :) hahah , så ringde Lovisa mitt i allt, och jag pratade allvar med henne, jag blev lite smått arg på människan. du är bra som du är, precis som du är! that's it. stina blev glader sen i alla fall, och imorgon ska jag dryga mig lite med henne, hon kommer älskare. jag har sovit fem timmar per natt nu i ett tag, så idag tänkte jag gå och lägga mig lite tidigare än vanligt, hoppas på senast elva! annars kommer jag somna på lektionerna, och det är ingen höjdare. för övrigt har dagen varit helt okej hittills , träffade malin ett tag idag. som jag har saknat henne! nej nu ska jag nog börja lite smått med maten . puss på er sötisar.




bild jag tog i somras.



uppdatering kl. 20:51

jag har nyss fixat designer åt två kompisar, klicka på bilderna för att se deras blogg.





nu ska jag bara ta det lugnt, dricka te kanske, och kolla på tv.
ha en underbar kväll !
puss på er.

utan dina andetag..

god kväll söta folket :)
jag har inte alls fått mycket gjort idag, kom hem vid fem dåra, åt lite och sen började jag fixa med Anna's blogg, och blev klar med den för inte så länge sedan , nu sitter jag vara här och tar det lugnt. så varför inte slänga in ett litet blogginlägg då, kan ju berätta lite om hur min vecka ser ut.
Imorgon är det skola 8:00 - 11:15 , sen kommer jag sitta kvar i skolan med Stina och jobba på min bok om mitt liv. när den är klar, kan jag lägga in lite bilder på bloggen , så får ni se vad jag snackar om :) sen åker jag hem med någon buss, och så ska jag laga mat. sen blir det nog bara att ta det lugnt, framför tv;n .
onsdag, skola mellan 9:30 - 16:00 , har ljud / multimedielektion , det är rätt så skoj! sen har jag ingen aning om vad som händer resten av dagen faktiskt.
torsdag, skola mellan 8:00 - 12:10 , chill dag . idrott , sv, matte och eng . vet inte riktigt vad som händer efter det heller. får se.
fredag
, skola mellan 8:00 - 11:45 , dans bland annat, sen slappa . efter skolan blir det kanske fotostudion med Stina. om vi får någon tid.
sen blir det en tråkig helg om ingen kompis har lust att hitta på något. ja, får se vad som händer. jag lever ju, så uppdaterar ju så klart bloggen mer i veckan!
Här är i alla fall Anna's blogg, som jag fixade idag;


klicka på bilden för att se hennes blogg.
nej men jag har väl inte så mycket mer att säga.
men ni får ha det så bra ! så hörs vi.
lämna gärna en kommentar, jag svarar alltid .
trevligt med nytt folk också.
puss puss.






ibland måste man bjuda på sig själv,
här har ni en Nicole, i ett nötskal!


2 mars 2009

sholu folket :)
jag sitter i skolan nu, det är sjukt roligt, eller inte :) stina står här bredvid mig och säger att jag ska skriva att jag tycker om henne så mycket och att hon är jättesöt och så vidare. puss på hennes självförtroende ibland alltså. vi har lunch nu, men jag, sara och stina gick inte och åt på grund av äcklig mat, så vi har suttit inne i mediehuset hela tiden, det är ju så underbart roligt här. Jag har haft dans på morgonen, det gick faktiskt förvånasvärt bra. sen hade vi foto, kollade på bilder och bildspel, och jag har inte tagit bilderna som vi ska visa än, ajjabaja nicole :) men nu ska vi ha andra halvan av fotolektionen alldeles strax. sen blir det engelska och svenska. slutar fyra idag, sen tar jag bussen hem, kommer hem vid fem. då blir det väl att stoppa någonting i magen , och sen ska jag fixa min kompis Anna's blogg! lägger ut resultatet sedan. hoppas ni får en underbar dag. puss på er.

en bild jag tog i studion för några veckor sedan.




seg dag

god kväll snyggon :)
idag har jag som sagt städat. ingenting annat, dagen har varit sjukt seg. jag gick upp vid halv ett, morfar hade åkt. så ingen glad Baloo kom springandes, tyvärr! dom är redan saknade. okej, imorgon då. det är skola igen , efter en veckas lov. som har gått för fort, ge mig en vecka till tack! skulle inte vara helt fel . men men, snart är det lov igen så, hoppas det går fort. förresten så fixade jag precis min fina väns blogg,


klicka på bilden för att komma till hennes blogg!
kan ju passa på att säga att jag saknar henne otroligt mycket.
har inte träffat henne sedan den 16 juli 08,
och det var bara en snabbis :/
det är inte lätt att sakna någon som man älskar.
men snart ska jag åka till henne, och jag längtar jättemycket!
men nu ska jag dra. puss på er.




1 mars 2009

hej alla sötisar :)
idag har jag varit riktigt duktig, jag har dammsugit hela lägenheten och städat mitt rum , ordentligt. nu ska jag hålla det så här också, jag är helt hopplös, det är alltid kläder på golvet, eller så är mitt sminkbord ett bombnedslag. usch, fy nicole ! men nu ser det bra ut , jag vädrar lite också, så himla varmt här. jag tänkte visa lite bilder , före och efter. jag har inte berättat det, men för två månader sedan var det några som köpte vårat hus här i Siljansnäs, så vi fixade en lägenhet, så nu ska vi bo här tills huset är klart. det är sjukt fult och sådär , men det får ni tåla! :) och möblerna har jag bara tillfälligt, det är sånt vi ska slänga när vi flyttar in i nya huset, så får jag nya möbler. så dom är inte heller som snyggaste, men vafan! ett halvår ska man väl lyckas på med dom (;  vad har ni haft för er en söndag som denna?

 

 

 


det är lite skillnad i alla fall , haha!
men nu ska jag kila . uppdaterar kanske lite senare.
pusss


RSS 2.0